theravine

TheraVine Basic Facials

TheraVine Eye Treatment € 32,50
Intensieve oogbehandeling zorgt voor vermindering van fijne lijntjes en lijntjes ontstaan door gezichtsuitdrukkingen, om er vervolgens weer jong en frisser uit te zien.

TheraVine Appetizer Facial (30 min) € 45,00
Ervaar een express Vinotherapy facial boost aangepast aan uw specifieke huid problemen in slechts 30 minuten. Ideaal voor kennismaking met TheraVine™ Vinotherapie behandelmethode en producten.

TheraVine Hydrating Facial € 67,50
Een facial ontworpen voor een diepe relaxatie dankzij de aromatische geur van essentiële oliën welke ontworpen zijn voor een diepe hydraterende werking op de huid. Zorgt voor een stralende huid.

TheraVine Balancing Facial € 67,50
Een diep reinigende facial ontwikkeld om zachtjes onzuiverheden van de huid te verwijderen, gevolgd door een aan huidtype aangepast TheraVine™ masker terwijl speciaal geselecteerde aromatische essentiële oliën de huid in balans brengen, herstellen en verzachten.

TheraVine Mature Facial € 69,50
Voor de rijpere en zonbeschadigde huid. Een gezichtsbehandeling uitgevoerd om de huid te verstevigen en rimpels glad te strijken. Voor een serene huid en een stralende en egale teint.

TheraVine Specialized Facials

TheraVine Anti-aging Special Facial € 72,50
Revitaliserende super behandeling om diepe lijntjes en rimpeltjes als gevolg van expressie en leeftijdte verminderen door het gebruik van boosters en serums.

TheraVine Hydrating Facial de luxe € 72,50
De perfecte behandeling voor droge, vochtarme en gevoelige huid die een intensieve hydratering en vitamine boost nodig heeft. Deze behandeling herstelt de hydro-lipide beschermende film van uw huid door onder andere het revolutionaire gaasmasker geïmpregneerd met Hyaluronzuur, exclusief Chardonnay Grape extract en West Kaap Aloe Ferox Leaf extract Deze behandeling werkt zeer intensief vochtherstellend en anti-aging en de actieve ingrediënten werken nog drie weken door.

Theravine professional peeling facial treatment € 60,00
Het 4-stappen professionele peeling systeem met verschillende percentages Lactic en Glycolic Acid met Charcoal en Tartaric acid. Door de celstofwisseling van de huid te stimuleren wordt deze jeugdig en verjongd. Regelmatige behandelingen verbeteren de huidtextuur, fijne lijntjes en rimpels, huid-imperfecties en pigmentaties. De huid krijgt een subtiele glans.

In combinatie met een van bovenstaande behandelingen:

Epileren € 7,50
Verven wimpers/wenkbrauwen € 7,50
Harsen bovenlip/onderlip/kin € 7,50
Make Up € 7,50
decoletépakking € 12,50

 

AHAVA Dermud behandeling

Een innovatieve behandeling op basis van mineraalrijke modder uit de Dode Zee. Helpt de symptomatische problemen op te lossen die gepaard gaan met een droge huid b.v. atopisch exceem, psoriasis.
€ 69,50 

AHAVA Osmoter Power Boost Treatment

Deze heerlijke verwenbehandeling is speciaal gebaseerd op de krachtige werking van het revolutionaire Dead Sea Osmoter Concentrate, een mineralen elixir uit Dode Zee mineralen.
€ 69,50

In combinatie met een van bovenstaande behandelingen:

Epileren € 7,50
Verven wimpers/wenkbrauwen € 7,50
Harsen bovenlip/onderlip/kin € 7,50
Make Up € 7,50
decoletépakking € 12,50

 

Female mud with mask