TIJD OM TE STRALEN?

De AHAVA Osmoter Power Boost Treatment is namelijk de snelste weg naar een perfecte radiance. Deze heerlijke verwenbehandeling is speciaal gebaseerd op de krachtige werking van het revolutionaire Dead Sea Osmoter Concentrate, een mineralen elixir uit Dode Zee mineralen.

De AHAVA Osmoter Power Boost Treatment:

 • Geeft intensieve hydratatie
 • Maakt de huid egaal
 • Verlicht van binnenuit
 • Versterkt de huidbarrière


EXCLUSIEF ZOMERARRANGEMENT:

Boek nu deze exclusieve AHAVA Osmoter Power Boost Treatment voor € 54,50 (60 minuten)!


THERAVINE™ VINETHERAPY BODYSHAPING SPECIAL

Een heerlijke kennismaking met de unieke TheraVine™ Vinetherapy!

theravine

Een speciale behandeling die uw lichaam detoxt,vocht afvoert en uw lichaamshuid verstevigt en de elasticiteit verbetert. De ideale lichaamsbehandeling als ondersteuning of na een afslankkuur.

De behandeling bestaat uit een scrub met de exclusieve TheraVine™ Buffing Cloth, deze krijgt u na de behandeling mee voor thuisgebruik. Na de scrub volgt het inmasseren van de Sculpt-o-Vine Body oil en een pakking met TheraVine Firming &Contouring Body Wrap of TheraVine Clay Body Mask. Tijdens de bodypakking krijgt u een heerlijke TheraVine acupressuur hoofdhuidmassage.

Nu voor slechts: € 52,50 (normaal € 59,50)


THERAVINE™ VINETHERAPY BODY EN FACE SPECIAL

Een heerlijke kennismaking met de unieke TheraVine™ Vinetherapy!
Uw behandeling begint, na een ontspannende ademhalings techniek, met een bodyscrub met druivenpitten in een speciale hydraterende Vine cream, rijk aan anti-oxidanten.
theravine
Hierna even douchen met een Bath Gel met Merlot druiven extracten. Vervolgens krijgt u een ontspannende lichaamsmassage met de TheraVine™ Relaxing of Moisturising Pinotage Body Oil (30min) gevolgd door een warme Cocoon Body Wrap met de heerlijk geurende HydraVine Rich Bath Milk voor optimale hydratatie van uw lichaamshuid.
Tijdens de 20 minuten durende warme Cocoon body wrap krijgt uw gezichtshuid alle aandacht met een intensieve reiniging en peeling met de Pinotage Exfoliating Enzyme gevolgd door acupressuur points massage met Pinotage Face Oil afgestemd op uw huidtype en het VitaVine Booster Mask.
Uw TheraVine™ Vinotherapy behandeling wordt afgesloten met het opbrengen van de Cabernet Body Lotion en de Rejuvenating Harvest Cream.
U kunt gebruik maken van deze aanbieding voor maar € 65,00!


THERAVINE NUTRIVINE™ THERAPACK FACIAL

theravine

De behandeling bevat

 • Een intensieve reiniging van de huid met een pinotage exfoliating enzyme. Deze exfoliator bevat natuurlijke fruit enzymen van Papaya, Ananas en druiven die zacht en effectief de huid exfolieert.
 • TheraVine™ Acupressure Points Protocol met Hydrating Pinotage Face Oil. De 100% natuurlijke gezichtsolie herstelt en revitaliseert vermoeide, gedehydrateerde en gestresste huidjes.
 • Lymphedrainage met Hydrating Mango Face Balm volgens TheraVine™ Lymphatic Drainage Protocol. Een balsem met rijke textuur die de huid hydrateert en voorziet van Omega 3 en 6.
 • Het aanbrengen van de Warm Oxygenating Vine Serum op gezicht en hals. Dit serum verhoogt het oxygen (zuurstof) metabolisme en cellulaire energie en laat de huid weer stralen.
 • Gezichtsmassage volgens de TheraVine ™ Facial Massage Protocol.
 • Een heerlijk warm, multi-actieve gezichtspakking van gemalen druivenpitten en lijnzaad die de penetratie van de actieve ingredienten die voor het masker in de behandeling gebruikt zijn, optimaliseert en stimuleert. Gedurende deze gezichtspakking krijgt u een heerlijke voet/handmassage.
 • De behandeling wordt vervolgt met een VitaVine™ Booster Face Mask. Deze bevat een krachtig Vitamine Complex (Vit A,C,E en Panthenol), Anti-oxidanten en plantenextracten die de elasticiteit, collageen productie verbeterd en de huid van hernieuwde energie en vitaliteit voorziet.
 • Deze behandeling wordt afgesloten met het opbrengen van een stimulating pinotage face oil en een rich collagen cream.

Resultaat

 1. Stralende huid
 2. Jonger uitziende huid waarbij de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeterd is
 3. Verbetert de celvernieuwing en voeding van de huid
 4. Verbeterde huidspanning

Kennismakingsaanbieding!

Nu voor slechts: € 69,50 (normaal € 79,50)

body-treatment